torstai 15. maaliskuuta 2012

Kirjoitusväsymystä

Heippa hyvät blogini lukijat!

Blogini on viettänyt hiljaiseloaan kohta kaksi kuukautta. Koin tarvetta kertoa, että minä ja blogini olemme edelleen hengissä ja vakaa aikomukseni on saada Kirjaretket heräilemään kevättalviuniltaan tässä lähiaikoina. :)

Syynä blogini hiljaisuuteen on ollut yksinkertaisesti pieni kirjoitusväsymys ja sairastelu, jotka ovat vaivanneet viime viikkoina. Opinnot ovat vieneet oman osansa jaksamisesta ja se on heijastunut myös lukemiseeni. Tajusin juuri, että tänä vuonna on tullut luettua lähinnä nuorten romanttissävytteisiä scifi- ja fantasiakirjoja. Selkeästi on ollut tarvetta saada kunnon vastapainoa normiarkeen. ;)

Tällaisia kirjoja olen lukenut tammi-helmikuussa ja ne odottavat nyt siis kirja-arvion tekemistä:


Tällä hetkellä olen lukemassa Frank Herbertin Dyyniä, Cassandra Claren Luukaupunkia ja George R. R. Martinin Valtaistuinpeliä. (Koska siis yksi kirjahan ei kerrallaan riitä, vaan pitää olla vähintään kaksi vaihtoehtoa eri tunnetiloihin... ;) Dyyni on scifi-haasteen maaliskuun kirjani, Luukaupunki taas edustaa kevyenä pokkarina matka- ja nukahtamislukemistani ja Valtaistuinpeliin tartuin vähän aikaa sitten tv-sarjan innoittamana ja ihastuttamana!


Lämmin kiitos muuten teille, jotka olette vierailleet blogissani kuluneiden kahden kuukauden aikana, vaikka en ole kirjoittanut mitään uutta. Tuntui aivan mahtavalta, että tällaisella kirjablogistanian untuvikolla on lukijoita hiljaiselosta huolimatta!

3 kommenttia:

marjis kirjoitti...

Mahtavan hyviä ja kiinnostavia kirjoja pinossa. :)

Minuallakin on bloggaustahti vähän hiipunut nyt, kun töissä on ollut kauhea kiire. En ole oikein jaksanut iltaisin lukeakaan, saati sitten blogata samaan tahtiin kuin ennen.

Mutta usko minua, kirjabloggaus on aaltoliikettä. Kohta tulee taas se vaihe, kun päässä pyörii intoa ja ideoita kirjoituksiin. :)

Raija kirjoitti...

Pitäähän se käydä välillä vierailulla, vaikkei mitään erityisen uutta ole ilmestynytkään :)
Tsemppiä bloggaamiseen. Komppaan marjista. Joskus on hiljaisempia kausia ja se on ihan ok. Emme me täältä mihinkään häviä niiden vuoksi.

sinidean kirjoitti...

Kiitos teille molemmille lohdutuksesta ja kannustuksesta! Eiköhän tämä tästä... :)

marjis: Tuo mun luettujen pino oli kyllä aikamoisen mahtavan hyviä kaikki yhtä poikkeusta lukuun ottamatta (se jääköön arvoitukseksi että mikä), joten mielelläni tulen niistä arviot tekemään, kun oikea hetki löytyy. :)