torstai 18. huhtikuuta 2013

L. J. Smith: Pimeän piiri - Vampyyripäiväkirjat 4

 L. J. Smith: Pimeän piiri - Vampyyripäiväkirjat 4
Otava, 2011, 221 sivua
(The Vampire Diaries 4: The Dark Reunion, 1991)

Edellisen kirjan tapahtumista on kulunut puoli vuotta, Elena on poissa ja päiväkirjaa pitää Bonnie. Tässä alkuasetelma neljänteen VP-sarjan osaan. Aluksi oli vaikea suhtautua Bonnieen päähenkilönä, mutta hän paljastuikin ihan mukiinmeneväksi tyypiksi, kun hänen persoonaansa tutustui enemmän. Vielä mielenkiintoisempi on kuitenkin vampyyri Damon, joka on suorastaan ihanan valloittava tapaus! Lisäksi Damonin ja hänen veljensä Stefanin keskinäinen suhde on kiinnostavaa seurattavaa. Pimeän piiri oli kaiken kaikkiaan yllättävän hyvä kirja. Tarina jaksoi kiinnostaa alusta loppuun, tapahtumat seurasivat toisiaan vauhdilla ja mukana oli jo aikaisemmista kirjoista tuttua jännitystä ja kauhua (ei kannata lukea yöllä, sen totesin ;). Lopetus oli suorastaan hengästyttävä ja lukija sai kokea yllätystä yllätyksen perään! Todella hyvä fiilis jäi tästä kirjasta!

(Kirja luettu heinäkuussa 2012)

2 kommenttia:

Ponna kirjoitti...

Hmm, olen kuullut paljon huonoa tästä kirjasarjasta, enkä siksi ole viitsinyt siihen kajota. TV-sarjasta tykkään kovasti, ja ehkä näin positiivisen arvion innoittamana tartun sittenkin kirjasarjan ensimmäiseen opukseen ja kokeilen miltä vaikuttaa :)

sinidean kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! :)

Kyllä minä suosittelisin ainakin kokeilemaan sarjan lukemista, vaikka toki sarjan laatu vaihtelee esim. ekan kolmen kirjan kohdalla. (Johtuu varmaan siitä, kun ovat pilkottu yhdestä alkuperäisteoksesta.)